Kontakt
O Firmie
Strona główna
produkt polski
tutaj trzeba wstawić menu tekstowe w htmlu
Pozostała Oferta Pozostała Oferta Pozostała Oferta
Polityka prywatności
 

POLITYKA PRYWATNOŚCI
SERWISU GMPLAST.COM.PL

Poniżej opisujemy najważniejsze informacje o zasadach przetwarzania przez nas danych osobowych oraz plikach cookies, które są wykorzystywane przez nasz Serwis. Informujemy także, że przygotowane zasady są dostosowane do ogólnego Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych), zwanego dalej RODO.

ADMINISTRATOR DANYCH OSOBOWYCH

Administratorem danych osobowych jest "GM PLAST" Marcin Zdanuczyk, Grabówka, ul. Amerykańska 1, 15-523 Białystok

 DANE OSOBOWE I PRYWATNOŚĆ

  1. W trosce o bezpieczeństwo powierzonych nam danych opracowaliśmy wewnętrzne procedury i zalecenia, które mają zapobiec udostępnieniu danych osobom nieupoważnionym. Stosujemy środki organizacyjne i techniczne zgodne z właściwymi przepisami prawa, w tym stosujemy szyfrowanie połączenia za pomocą certyfikatu SSL. Kontrolujemy ich wykonywanie i stale sprawdzamy ich zgodność z odpowiednimi aktami prawnymi – ustawą o ochronie danych osobowych, ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną, a także wszelkiego rodzaju aktach wykonawczych i aktach prawa wspólnotowego.
  2. Dane Osobowe przetwarzane są na podstawie zgody wyrażanej przez Użytkownika w rozumieniu art. 6 ust. 1 lit. a) RODO oraz w przypadkach, w których przepisy prawa upoważniają Administratora do przetwarzania danych osobowych lub w celu realizacji zawartej pomiędzy stronami umowy.
  3. Dane przetwarzane w serwisie newsletter, to: adres e-mail
  4. Serwis realizuje funkcje pozyskiwania informacji o użytkownikach i ich zachowaniach w następujący sposób:
    – poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach informacje,
    – poprzez gromadzenie plików “cookies” [patrz polityka plików “cookies”].
  5. Serwis zbiera informacje dobrowolnie podane przez użytkownika.
  6. Dane podane w formularzu są przetwarzane w celu wynikającym z funkcji konkretnego formularza - newsletter, w celu dokonania procesu obsługi kontaktu informacyjnego.
  7. Dane osobowe pozostawione w serwisie nie zostaną sprzedane ani udostępnione osobom trzecim, zgodnie z przepisami Ustawy o ochronie danych osobowych.
  8. Do danych zawartych w formularzu przysługuje wgląd osobie fizycznej, która je tam umieściła. Osoba ta ma również prawo do modyfikacji i zaprzestania przetwarzania swoich danych w dowolnym momencie oraz prawo do wniesienia skargi do Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych
    W celu odwołania wyrażonej zgody prosimy o kontakt z administratorem danych poprzez:
    * kliknięciu przycisku „Wypisz sie” w oknie Newsletter
    * lub drogą elektroniczną – e-mail na adres gmplast@poczta.onet.pl
    * lub w formie pisemnej na adres: GMPLAST Marcin Zdanuczyk, ul. Amerykańska 1, 15-523 Grabówka
  9. Zastrzegamy sobie prawo do zmiany w polityce ochrony prywatności serwisu, na które może wpłynąć rozwój technologii internetowej, ewentualne zmiany prawa w zakresie ochrony danych osobowych oraz rozwój naszego serwisu internetowego. O wszelkich zmianach będziemy informować w sposób widoczny i zrozumiały.
  10. W Serwisie mogą pojawiać się linki do innych stron internetowych. Takie strony internetowe działają niezależnie od Serwisu i nie są w żaden sposób nadzorowane przez serwis gmplast.com.pl. Strony te mogą posiadać własne polityki dotyczące prywatności oraz regulaminy, z którymi zalecamy się zapoznać.

POLITYKA PLIKÓW „COOKIES”

Nasz Servis, jak większość witryn internetowych, korzysta z tzw. plików cookies (ciasteczek). Pliki te:

  • są zapisywane w pamięci Twojego urządzenia (komputera, telefonu, itd.),
  • umożliwiają Ci, m.in., korzystanie ze wszystkich funkcji Serwisu,
  • nie powodują zmian w ustawieniach Twojego urządzenia.

Korzystając z odpowiednich opcji Twojej przeglądarki, w każdej chwili możesz:

  • usunąć pliki cookies,
  • blokować wykorzystanie plików cookies w przyszłości.

W naszym Serwisie ciasteczka wykorzystywane są w celu:

  • zapamiętywania informacji o sesji,
  • statystycznym.

Aby dowiedzieć się jak zarządzać plikami cookies, w tym jak wyłączyć ich obsługę w  przeglądarce, możesz skorzystać z pliku pomocy przeglądarki. Z informacjami na ten temat możesz zapoznać się wciskając klawisz F1 w przeglądarce. Ponadto odpowiednie wskazówki znajdziesz na następujących podstronach, w zależności od przeglądarki, której używasz:

Więcej informacji o ciasteczkach znajdziesz w Wikipedii.
W razie wątpliwości co któregokolwiek z zapisów niniejszej polityki prywatności jesteśmy do dyspozycji – nasze dane znaleźć można w zakładce – KONTAKT.


Sprawdź Promocje

Strona główna O firmie Kontakt Wersja mobilna
 
© GM Plast Białystok 2011
AliusMedia


producent profili z tworzyw sztucznych, producent profili pcv, profile, profile z pcv, profile z pvc, pvc, pcv, profil pcv, profile pcv, profile pvc, profil pvc, profil aluminiowy, wypełnienie profilu, plastik, profile plastikowe, profile drewniane, profile mdf, profile ramiarskie, profile meblowe, profil meblowy, uszczelki meblowe, uszczelka meblowa, uszczelnienie, uszczelki, uszczelka, profile ramiarskie RAMS 13/13, profile ramiarskie RAM 19/10, profile meblowe C, profil C, 18C, 16C, C18, C16, C, 18-C, C-18, profile meblowe T, profile T, profil T, 18mm, 16mm, 18T, 16T, T18, T16, T, T-18, 18-T, profile  przyblatowe, profil P, profil przyblatowy, profil montażowy, uszczelki meblowe, uszczelka meblowa, uszczelka, U1, U2, U, Z-1, Z-1S, UZ-1, do Zobal, do Rejs, R-1, uszczelka U, uszczelka gumowa, guma, profil U, uszczelka cokołowa na płytę 18mm, profil cokołowy, uszczelka cokołu,  profile uszczelniające, profil uszczelniający, profil 18mm, profil 18U, 16U, 18-U, U-18, 16-U, 18-U, Zobal, Indeco, Senator, Sevroll, Bimak, Amix, producent profili ramiarskich, producent profili meblowych, producent profili uszczelniających, producent profili przyblatowych, producent uszczelek, profile drewnopodobne, profil drewnopodobny,  profile jednobarwne, profil jednobarwny, profil barwiony w masie, profile foliowane, profil foliowany, GM PLAST, GMPLAST, Białystok, Grabówka, ul. Amerykańska, ramki, fotoramki, ramy, oprawa obrazów, oprawa, rameczki, ramki drewniane, ramki aluminiowe, ramki plastikowe, ramki pvc, akcesoria meblowe, z-1, profile led z tworzywa sztucznego